У Харкові патрульні повернули незвичну згубу: подробиці

Коня упіймали та повернули власниці

Харківські патрульні повернули власниці її коня-згубу, який розгулював Харковом. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області. 

У неділю, 12 лютого, вдень на лінію 102 повідомили про коня, який самостійно бігає вздовж Карачівського шосе. Поліцейські одразу вирушили на його пошук.

Обстеживши прилеглі вулиці, охоронці порядку виявили тварину. Їм вдалось наздогнати коня та зупинити його, схопивши за вуздечку.

Згодом правоохоронці розшукали власницю та повернули їй коня. З її слів, кобила по кличці Бельгія самостійно перестрибнула через паркан та залишила територію конюшні. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

“Все добре, що добре закінчується. Дякуємо патрульним та небайдужим громадянам за вчасний виклик. Ми на варті!”, - зазначили в патрульній поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські розшукали неповнолітню харків’янку - вона посварилася з батьками та не повернулася додому. У поліції нагадали, що 11 лютого о 18:30 до Харківського РУП № 2 ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення про зникнення 13-річної дівчини. Заявниця розповіла, що донька пішла до магазину та не повернулася. Телефон з собою не взяла. Жінка сама розпочала пошуки, але спроби батьків виявилися марними. Поліцейські перевірили прилеглу територію біля місця проживання зниклої та опитали громадян щодо встановлення можливих свідків. Один з опитаних повідомив, що бачив схожу дівчину в під’їзді будинку в Салтівському районі. Правоохоронці перевірили вказану адресу та виявили там неповнолітню.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися