Відремонтував лікарню з вигодою для себе: на Харківщині судитимуть директора підприємства

У результаті незаконних дій службової особи інтересам держави було завдано збитків на суму майже 80 тис. грн

У Харківській області судитимуть директора підприємства, який завдав збитків державі під час ремонту акушерського відділення лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. 

Куп‘янська окружна прокуратура Харківської області затвердила та направила до суду обвинувальний акт щодо директора товариства з обмеженою відповідальністю. Йому інкримінують заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем (ч. 2 ст. 191 КК України) та службове підроблення (ч. 1 ст. 366 КК України).

Досудове розслідування встановило, що у 2020 році комунальне підприємство та ТОВ уклали договір про виконання капітального ремонту покрівлі будівлі акушерського відділення лікарні у м. Куп‘янськ.

Директор ТОВ виконав свої службові обов’язки з вигодою для себе. Він вніс недостовірні відомості до офіційних документів, підписав їх та передав уповноваженій особі комунального підприємства. При цьому директор ТОВ достовірно знав про завищення трудомісткості виконаних робіт та вартості фактично виконаних робіт.

У результаті незаконних дій службової особи інтересам держави було завдано збитків на суму майже 80 тис. грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з понеділка, 13 лютого, у Боровій працюватимуть мобільні бригади лікарів. Так, у понеділок, 13 лютого, жителі громади можуть прийти на прийом до лікаря-офтальмолога. Початок прийому орієнтовно з 11:00 (залежить від часу в дорозі). Лікар буде приймати на пацієнтів  у приміщенні поліклініки в кабінеті офтальмолога на 2-му поверсі. Жителі громади можуть перевірити зір і отримати окуляри.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися