Жителі Харківщини цього тижня можуть отримати спеціальну допомогу

Огляд, консультації та призначення лікування здійснюватимуться безплатно

З понеділка, 13 лютого, у Боровій працюватимуть мобільні бригади лікарів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

Так, у понеділок, 13 лютого, жителі громади можуть прийти на прийом до лікаря-офтальмолога. Початок прийому орієнтовно з 11:00 (залежить від часу в дорозі). Лікар буде приймати на пацієнтів  у приміщенні поліклініки в кабінеті офтальмолога на 2-му поверсі. Жителі громади можуть перевірити зір і отримати окуляри.

Протягом 13 - 17 лютого у пересувному медичному відділенні біля приміщення ФОКу  працюватиме акушерсько-гінекологічна бригада лікарів, УЗД та лікар-педіатр.

А у приміщенні музичної школи протягом 13 - 15 лютого прийматимуть кардіолог та невропатолог. 

Прийом пацієнтів 13 лютого розпочнеться орієнтовно з 11:00 (залежить від часу в дорозі з Харкова). В інші дні початок роботи мобільних медичних бригад здійснюватиметься з 08:00. 

Пацієнтів прийматимуть в порядку живої черги. Попередній запис не потрібен. Огляд, консультації та призначення лікування здійснюватимуться безплатно.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що територіальний центр надання соціальних послуг Слобідського району продовжує роботу з надання адресної допомоги. Допомогу надають наступним категоріям громадян:

  • малозабезпеченим громадянам похилого віку,

  • особам з інвалідністю,

  • внутрішньо переміщеним особам.

Вказаним категоріям громадян надають одяг, взуття, речі побутового вжитку, гарячі обіди. При відділенні функціонує пункт прокату реабілітаційних засобів. Тут можна взяти у тимчасове користування інвалідні візки, ходунки, милиці, палиці (ліктьові з опорою на передпліччі). У приміщенні терцентру послуги надає перукар відділення.



Джерело: https://t.me/borova_gromada
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися