Під Харковом через непогашену цигарку загинув чоловік

Жінку, яка також знаходилася у палаючому будинку, вдалося врятувати

Під Харковом під час гасіння пожежі у житловому будинку вогнеборці врятували жінку та виявили загиблого чоловіка. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Повідомлення про пожежу у Залимані Балаклійського району надійшло до Служби порятунку о 12:50.

На момент прибуття рятувальників вогнем був повністю охоплений дах будинку та одна із кімнат на площі 60 квадратних метрів. 

Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували 49-річну власницю будинку. Її з отруєнням чадним газом госпіталізували до районної лікарні. Крім того, у кімнаті рятувальники виявили тіло 59-річого співмешканця жінки.

Пожежу локалізували о 13:38, повністю ліквідували о 14:16.

За інформацією ДСНС ймовірною причиною виникнення пожежі стала необережність при палінні.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Мерефі під Харковом вогонь знищив житловий будинок. Полум’я охопило всю будівлю ще до приїзду рятувальників. Площа пожежі склала 200 квадратних метрів. На щастя, ніхто не постраждав.

Також "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині під час пожежі загинув 20-річний хлопець. 49-річного власника будинку та 19-річного приятеля загиблого врятували сусіди, які першими помітили пожежу. За попередньою інформацією ДСНС, причиною пожежі стало порушення правил безпеки при використанні пічного опалення.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися