У Харківській області обстежили пансіонат: що сталося

Рятувальники наголосили на необхідності дотримання елементарних правил пожежної безпеки

У середу, 15 лютого, інспекторський склад ВЗНС Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області обстежили пансіонат для людей похилого віку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

Інспектори завітали до закладу, що у сел. Коротич Пісочинської громади. Тут допомогу отримують люди похилого віку, які потребують особливої уваги. Тому рятувальники наголосили на необхідності дотримання елементарних правил пожежної безпеки. Рятівники розповіли про причини виникнення пожеж, їх наслідки та про методи ліквідації загорянь. Також персоналу закладу:

  • показали, як правильно використовувати первинні засоби пожежогасіння,

  • розповіли про дії під час проведення евакуації людей з палаючої будівлі,

  • нагадали, що дотримання норм, правил пожежної безпеки значно зменшує вірогідність виникнення пожежі чи будь-якої надзвичайної події.

Особливу увагу вогнеборці звернули на наявність:

  • системи протипожежного захисту,

  • джерел зовнішнього протипожежного водопостачання,

  • первинних засобів пожежогасіння тощо.

“Сподіваємось, що проведена робота позитивно вплине на свідомість громадян!”, - зазначили в ДСНС.

 Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок, 13 лютого, рятувальники провели профілактичний рейд серед мешканців житлового масиву Баварія. Мета рейду - запобігти виникненню пожеж та інших надзвичайних ситуацій в період опалювального сезону. Спеціалісти ДСНС провели профілактичні бесіди з громадянами у гуртожитках та на вулицях, вручили плакати та листівки з правилами безпеки. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися