У Харківській області пожежа забрала життя двох чоловіків

Дерев’яні конструкції будинку горіли на площі 30 метрів квадратних.

Рятувальники Харківської області  виявили тіла двох загиблих чоловіків під час гасіння пожежі в приватному будинку на вул. Незалежності, 18 у селі Дмитрівка Богодухівської громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посилання на інформацію ГУ ДСНС Харківської області.

Подія трапилась о 14:34, горіли домашні речі та конструктивні елементи внутрішніх стін, виготовлених з деревини на площі 30 кв.м.

О 14:54 пожежу локалізували, о 16:10 ліквідували. За попередніми даними причиною її виникнення стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Також учора, близько 8 ранку рятувальники Куп’янська виїхали на гасіння пожежі, спричиненої ворогом після артобстрілу приватного житлового сектору міста. На території одного з приватних маєтків горів гараж та 2 легкові автомобілі. Площа горіння склала 60 кв.м. О 09:30 пожежа була ліквідована силами рятувальників 44-ї ДПРЧ та їхніх колег з Луганська. Постраждалих немає.

Два рази рятувальники виїжджали на перевірку місць влучання ворожих снарядів. У м. Куп’янську пошкоджень зазнала адміністративна будівля, а в селищі Дворічне – будівля швидкої медичної допомоги. Постраждалих немає.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 19 лютого: наступальні дії продовжуються

Розпочалася триста шістдесят перша доба російського широкомасштабного вторгнення. Загроза завдання ракетних ударів російською федерацією залишається високою по всій території України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Основні зусилля ворог надалі зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Гряниківка і Масютівка Харківської області.

На Слобожанському напрямках противник продовжує утримувати визначені підрозділи у прикордонних з Україною районах, однак його наступальних угруповань не виявлено. Протягом доби ворожих обстрілів зазнали райони 23 населених пунктів, включаючи Ветеринарне, Козачу Лопань, Стрілечу, Огірцеве, Веселе і Красне Перше на Харківщині.

На Куп’янському напрямку противник здійснив обстріли населених пунктів Новомлинськ, Дворічна, Гряниківка, Куп’янськ і Берестове Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися