Побили та обікрали: у Слобідському районі Харкова стався напад

На чоловіка напали прямо на вулиці Харкова.

Учора вночі, на бульварі Жасміновому, патрульні помітили групу осіб. Двоє чоловіків вчиняли дії насильницького характеру стосовно громадянина. Поліцейські негайно затримали порушників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Як стало відомо згодом, чоловіки нанесли тілесні ушкодження потерпілому та заволоділи його особистими речами. Також під час поверхневої перевірки у одного з громадян поліцейські виявили зіп пакет з речовиною рослинного походження.

Для встановлення обставин події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Надалі справою займуться слідчі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 22 лютого: під вогнем більше двадцяти населених пунктів

Ворог і далі зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському та інших напрямках. Є велика небезпека подальших російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. Ворожих обстрілів зазнали райони понад 20 населених пунктів на Харківщині. Серед них - Стрілеча, Мороховець, Стариця, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Волохівка,  Бударки, Бологівка та Колодязне.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник здійснив обстріли по районах населених пунктів Дворічна, Гряниківка, Котлярівка, Куп’янськ і Берестове Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися