Обстріл Харківщини на 22 лютого: під вогнем більше двадцяти населених пунктів

Російські військові гатять по мирному населенню прифронтових міст та сел.

Ворог і далі зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському та інших напрямках. Є велика небезпека подальших російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. Ворожих обстрілів зазнали райони понад 20 населених пунктів на Харківщині. Серед них - Стрілеча, Мороховець, Стариця, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Волохівка,  Бударки, Бологівка та Колодязне.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник здійснив обстріли по районах населених пунктів Дворічна, Гряниківка, Котлярівка, Куп’янськ і Берестове Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ігор Терехов: Попереду – глобальні роботи з відновлення ТЕЦ та теплових мереж

Орієнтовна вартість відновлення тепломереж становить більше мільярда гривень.

Міська влада посилено працюватиме над відновленням теплоенергетичної інфраструктури. Про це Харківський міський голова Ігор Терехов заявив 20 лютого під час пресконференції за підсумками робочої наради з міністром енергетики України Германом Галущенком, повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

"Систему теплопостачання у Харкові перезапускали вже сім разів з початку опалювального сезону. Звичайно, ми будемо готуватися до нового опалювального сезону у співпраці з міністерством. Виділятимемо кошти з міського бюджету, залучатимемо фінанси держави для відновлення пошкоджених підприємств. Попереду – глобальні роботи з відновлення ТЕЦ та теплових мереж", - зазначив міський голова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися