У Харкові жінка потрапила під колеса легковика

У результаті ДТП постраждалу доставили в лікарню

У Харкові на проспекті Гагаріна жінка потрапила під колеса легкового автомобіля Daewoo. Про це повідомили у відділі комунікації патрульної поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, аварія сталася на проспекті Гагаріна, 358. Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду патрульні отримали 23 квітня близько 7:40.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Daewoo скоїв наїзд на жінку-пішохода. У результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждалу доставили до лікарні. Обставини аварії встановлює слідчо-оперативна група.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в одному зі спальних районів Харкова спалили мікроавтобус. Відзначається, що мікроавтобус Volkswagen Transporter загорівся біля адмінбудівлі. Під час пожежі автомобіль зрушив з місця і в'їхав у фасад цього будинку. Вогонь від мікроавтобуса перекинувся на обробку фасаду. До місця події прибуло 2 відділення Служби порятунку на автоцистернах. На момент прибуття рятувальників загальна площа пожежі становила близько 10 кв. м.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися