У поліції звернулися до жителів Харкова: що трапилося у центрі міста (ФОТО)

Поліція оперативно затримала усіх юнаків, які включилися в небезпечну гру

Росіяни запустили флешмоб для підлітків, результатом якого повинна була стати масова бійка. Інцидент мав трапитися на площі Конституції. Про це розповів начальник ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко, повідомляють "Коментарі. Харків". 

“Сьогоднішня подія  на площі Конституції – ще один факт злочинної діяльності Росії, направленої проти наших дітей”, - зауважив він.

За його словами, поліція оперативно затримала усіх юнаків, які включилися в цю небезпечну гру.  Зараз поліція запрошує батьків, з ними зустрічатимуться ювенальні поліцейські та проводитимуть профілактичні бесіди.

“Я звертаюся до всіх  дорослих. Будьте уважними з вашими дітьми, підтримуйте з ними постійний зв’язок, допомагайте їм розібратися в тому, що відбувається, де добро, а де зло”, - наголосив очільник поліції Харківської області.

Він зауважив, що війна йде не тільки на полі бою. Ворог хоче знищити нашу країну і використовує наших дітей задля досягнення своїх цілей. Тільки разом ми зможемо це зупинити.”Давайте не дозволимо покалічити наших дітей ще більше, ніж вони скалічені війною зараз!”, - звернувся Володимир Тимошко до харків'ян. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові планують перейменувати вісімнадцять вулиць. Ще один топонім, вул. Кремлівську, взагалі пропонують прибрати з карти. На цій вулиці немає забудови, яка потребує адресації. Міська комісія з питань топоніміки та охорони історико-культурного середовища одноголосно підтримала зміну назв. Остаточне рішення щодо перейменування топонімів мають ухвалити на сесії Харківської міської ради.




Атланерса

27 лютого 2023, 22:12

Якщо вони так жадають забавок "по-російськи", то нехай їх й затримують "по-московськи": нехай на площу приїде загін "космонавтів" та повідбиває цим "підліткам" (хоча там самі лише недоабортовані покидьки) нирки, печінку та селезінку. Ото буде забавка! І нехай той флеш-моб продовжуватиметься у СІЗО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися