Яка ситуація на дорогах у Харківській області на 28 лютого

До робіт залучили близько 100 одиниць техніки та використали понад 1100 куб. м піщано-сольової суміші

У понеділок, 27 лютого, майже по всій території Харківської області спостерігалися опади у вигляді снігу з дощем. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Станом на ранок 28 лютого – хмарно, місцями спостерігається слабкий сніг. Температура впродовж дня коливатиметься від -4°С до +1°С. 

У Службі автомобільних доріг у Харківській області повідомили, що на автошляхах державного значення проводяться снігоочисні роботи та обробка дорожнього покриття протиожеледними матеріалами. До робіт залучили близько 100 одиниць техніки та використано понад 1100 куб. м піщано-сольової суміші.

“Для звернень громадян діє цілодобова "гаряча лінія" при Укравтодорі: +38 067 400 60 80”, - нагадали у Службі автомобільних доріг.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок, 27 лютого, о 09:17 Служба порятунку отримала повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду. ДТП сталася за участю легкового автомобіля Opel Astra на трасі Харків - Київ - Довжанський. У Головному управлінні ДСНС України у Харківській області повідомили, що водій автомобіля не впорався з керуванням, виїхав з проїжджої частини дороги та зіткнувся із бетонною опорою. На місце події прибули бійці 48-ї державної пожежно-рятувальної частини з міста Люботин та аварійно-рятувальний автомобіль САРМ. Рятувальники деблокували тіло загиблого водія з понівеченого легкового автомобіля за допомогою спеціального обладнання.

У яких випадках дозволена швидкість транспорту понад 100 км/год, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися