Під Харковом арештували вантажівку з незаконно вирубаними дубами (Фото)

У Харкові виявили вантажівку у якій перевозили незаконно вирубану деревину з підробленими документами

Золочівський районний суд Харківської області арештував вантажівку з незаконно вирубаними дубами. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі прокуратури Харківської області.

Вантажний автомобіль з деревиною правоохоронці виявили у Золочеві близько тижня тому. У причепі знайшли близько 25 кубічних метрів деревини. 

picture

Як з’ясувалося, їх вирубали та транспортували незаконно.  Більше того, їх намагалися перевезти використовуючи підроблені документи. Так, у паперах правоохоронці виявили недостовірні дані щодо місць навантаження деревини та відсутність даних про бірки, якими позначають, легально вирубані дерева.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактами незаконної порубки, перевезення незаконно зрубаних дерев  та підроблення офіційного документа (ч. 1 ст. 246, ч.1 ст. 358 КК України). Досудове розслідування триває. Встановлюються всі обставини справи.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові суд відсторонив від займаної посади директора ДП "Гутянське лісове господарство" Віктора Сису. Його підозрюють у службовій недбалості. За версією слідства, підозрюваний не забезпечив належне зберігання майна лісгоспу через що в одному з лісництв  вирубали більше 200 дубів та вивезли їх. Вартість дерев оцінили у 4,2 мільйони гривень.

Приєднуйтесь до нас в Telegram - Пульс Харкова - і будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися