Вкрав генератор з теплового пункту та здав у ломбард: у Харкові затримали винуватця

Чоловік викрав обладнання з комунального підприємства.

Працівники Служби безпеки режиму та зв'язку КП "Харківські теплові мережі" встановили особу злодія, який 26 січня вкрав бензиновий генератор з території центрального теплового пункту на Північній Салтівці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Крадієм виявився неодноразово засуджений за скоєння майнових злочинів уродженець Донецької області 1990 р. н.

Агрегат використовувався у якості джерела автономного електропостачання для пункту обігріву, який теплоенергетики облаштували на своєму об'єкті на випадок блекауту. Під час слідчих дій було встановлено, що підозрюваний одразу здав генератор вартістю майже 25 тис. грн в один із ломбардів Харкова.

Зараз громадянин затриманий у рамках кримінального провадження за ч.4 ст.185 КК України. Судом Дніпровського району Дніпропетровської області йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

З метою відшкодування збитків підприємству ведеться підготовка та подання цивільного позову у кримінальному провадженні.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 4 березня: окупанти не полишають спроб наступати

Розпочалася триста сімдесят четверта доба російського широкомасштабного вторгнення. Протягом минулої доби російська федерація завдала 32 авіаційних та 6 ракетних ударів, здійснила 84 обстріли з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільній інфраструктурі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Загроза завдання окупантами ракетних ударів залишається значною по всій території України.

Ворог зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Минулої доби наші захисники відбили на них понад 150 атак противника.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін, наступальних угруповань противника не виявлено. Протягом минулої доби ворог обстріляв райони близько 10 населених пунктів Харківської області. Серед них – Стрілеча, Стариця,  Вовчанськ,  Бударки та Амбарне.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник безуспішно вів наступальні дії в районах населених пунктів Кремінна і Білогорівка Луганської області та Спірне і Веселе – Донецької.

Здійснив артилерійські обстріли районів населених пунктів поблизу лінії зіткнення. Зокрема, це – Дворічна, Куп’янськ, Крохмальне Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися