Вчинив злочин та сам здався поліції: як покарають зловмисника на Харківщині

Смерть 55-річного чоловіка настала ще 27 лютого

У четвер, 2 березня, поліція отримала повідомлення про те, що в місті Красноград у приватному будинку виявлено тіло чоловіка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

За адресою правоохоронці знайшли 52-річного власника будинку та тіло вбитого чоловіка. Поліцейські з'ясували, що чоловіки разом вживали спиртні напої. Під час застілля виникла сварка, у ході якої господар житла наніс гостю удари сокирою по голові.

Правоохоронці встановили, що смерть 55-річного чоловіка настала ще 27 лютого.  Після скоєння злочину зловмисник декілька днів пиячив, а потім зателефонував до поліції. 

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що патрульні виявили авто, яке перебуває у розшуку, а у водія — свідоцтво про реєстрацію з ознаками підробки. У суботу вдень, на вулиці Шевченка, поліцейські зупинили автомобіль Mercedes, водій якого порушив ПДР. Під час перевірки документів правоохоронці виявили ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. На документі були відсутні необхідні захисні елементи, також недрукарський спосіб нанесення тексту. Поліцейські виявили розбіжності зазначених у документі номерів VIN з тими, які вказані в наявній базі даних. Згодом інспектори встановили, що автомобіль перебуває в активному розшуку. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Надалі обставини встановлять слідчі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися