У Харкові виявили авто, яке перебуває у розшуку: що відомо

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу

Патрульні виявили авто, яке перебуває у розшуку, а у водія — свідоцтво про реєстрацію з ознаками підробки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області. 

У суботу вдень, на вулиці Шевченка, поліцейські зупинили автомобіль Mercedes, водій якого порушив ПДР. Під час перевірки документів правоохоронці виявили ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. На документі були відсутні необхідні захисні елементи, також недрукарський спосіб нанесення тексту. Поліцейські виявили розбіжності зазначених у документі номерів VIN з тими, які вказані в наявній базі даних.

Згодом інспектори встановили, що автомобіль перебуває в активному розшуку. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Надалі обставини встановлять слідчі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області поліцейські відвідали жителів раніше окупованих сіл. Населені пункти такі як Кам'янка, Довгеньке, Студенок Ізюмського району довгий час перебували під окупацією ворожих військ та потерпали від обстрілів російської армії. На сьогодні у селах живе чимало родин. Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Ізюмського районного управління поліції відвідали селища району, поспілкувалися з місцевими мешканцями. Правоохоронці обговорити нагальні питання та нагадали жителям сіл правила поводження при виявленні вибухонебезпечних предметів.

“Поліція дбає про громадян та закликає дотримуватися правил поводження під час виявлення предметів, що за зовнішніми ознаками схожі на боєприпаси”, - розповіли в поліції Харківської області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися