У Харківській області горіли приватні будинки: що сталося

Причиною виникнення однієї з пожеж стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення

У Харківській області минулої доби сталися пожежі, які не пов'язані з бойовими діями. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

Так, 5 березня о 16:14 сталася пожежа у приватному будинку у селі Хлібне Лозівського району на вул. Широкій, 69. Там виявили тіло загиблої 57-річної жінки. Вогонь на площі 15 кв. м. вдалося ліквідувати о 17:05. За попередніми даними, причиною виникнення пожежі стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Того ж дня, о 19:52 внаслідок необережності з відкритим вогнем сталася пожежа у приватному будинку на вул. Командарма Шумілова, 96 у селищі Бабаї Височинської громади. Вогонь охопив майже всю площу оселі у 150 кв.м. Рятувальники ліквідували пожежу о 22:47.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у четвер, 2 березня, поліція отримала повідомлення про те, що в місті Красноград у приватному будинку виявлено тіло чоловіка. За адресою правоохоронці знайшли 52-річного власника будинку та тіло вбитого чоловіка. Поліцейські з'ясували, що чоловіки разом вживали спиртні напої. Під час застілля виникла сварка, у ході якої господар житла наніс гостю удари сокирою по голові. Правоохоронці встановили, що смерть 55-річного чоловіка настала ще 27 лютого.  Після скоєння злочину зловмисник декілька днів пиячив, а потім зателефонував до поліції.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися