У Харківській області до в'язниці відправили серійного злодія, який орудував у Чугуївському районі

Зловмисник орудував під час відсутності господарів вдома

На Харківщині співробітники служби економічної безпеки АТ "Харківобленерго" викрили зловмисника, який систематично вчиняв крадіжки електролічильників. Про це розповіли у відділі комунікації компанії.

Відзначається, що 40-річний безробітний крав у Чугуївському районі. Так, під час відсутності господарів вдома, зловмисник знімав з фасадів будинків засоби обліку.

За словами заступника начальника служби економічної безпеки компанії Станіслава Шестакова, затримати злодія вдалося завдяки співпраці з представниками Чугуївського райвідділу поліції. Після закінчення слідства матеріали справи за статтею 185 Кримінального кодексу України частини 1,2 (таємне викрадення чужого майна, і крадіжка, вчинена повторно) були направлені до суду. За вироком суду зловмисник проведе за ґратами 3 роки і має відшкодувати енергокомпанії 1 100 тис. грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині одному з керівників держпідприємства повідомили про підозру за фактом розкрадання державних коштів. Відомо, що 7,4 млн. гривень були призначені на послуги з оренди автокранів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися