У Харкові в одному з будинків прогримів вибух: що сталося

Від вибуху у квартирі вилетіли вікна

Правоохоронці проводять перевірку за фактом вибуху газового балона у квартирі у Новобаварському районі Харкова. У суботу, 11 березня, близько 03:10 до поліції надійшло повідомлення про вибух в одній з квартир по вулиці Петра Свинаренка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У квартирі знаходилось подружжя. Вони перебували в сусідній кімнаті та не постраждали. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Спеціалісти попередньо встановили, що за вказаною адресою стався вибух газового балона, який стояв на конфорці електричної плити. Після подачі світла плита автоматично увімкнулася і в результаті нагріву балона стався вибух.

84-річний господар оселі та його дружина у результаті інциденту не постраждали. Від вибуху у квартирі вилетіли вікна. Інформацію про пригоду внесена до Журналу єдиного обліку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у суботу, 11 березня, о 13:35 виникла пожежа у підвалі 5 поверхового житлового будинку.  Будинок розташований за адресою: пр-т. Гагаріна 193-а, м. Харкова. На площі 8 кв.м горіли домашні речі та меблі. Через сильне задимлення під’їзду рятувальники  евакуювали 40 мешканців будинку. Під час розвідки на місці пожежі рятувальники виявили тіло чоловіка 1952 року народження. З вогнем боролись фахівці 6 оперативних відділень ДСНС. Спільними зусиллями рятувальникам вдалось о 15:39 локалізувати та о 16:55 ліквідувати дану пожежу. За попередніми даними причиною виникнення пожежі стало дія джерела запалення вогневого впливу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися