У Харкові звільнили заступника обласного прокурора

Сергій Шевцов обіймав свою посаду з листопада 2019 року

Заступник прокурора Харківської області Сергій Шевцов йде зі своєї посади. Про це стало відомо із декларації, поданої в Національне агентство з питання запобігання корупції.

Згідно з документом, родичам чоловіка належить квартира площею 55 квадратних метрів у Харкові, а також автомобілі Toyota RAV4 (2015 року випуску) і Land Cruiser 150 (2013). За останній рік правоохоронець заробив 379 тисяч гривень. Крім того, його заощадження за 12 місяців зросли з 180 до 445 тисяч у національній валюті.

Радник юстиції Сергій Шевцов обіймав посаду заступника обласного прокурора з листопада 2019 року. До цього він працював у відділі процесуального керівництва при провадженні попереднього розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення. Всього у правоохоронних органах Шевцов провів більше 15 років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині співробітники служби економічної безпеки АТ "Харківобленерго" викрили зловмисника, який систематично вчиняв крадіжки електролічильників.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися