Чоловіки, яких підозрюють у розправі над дівчиною у Новобаварському районі Харкова, зізналися ще в одному вбивстві

Ще однією жертвою двох підозрюваних став 46-річний харків’янин

Двоє чоловіків, яких підозрюють у жорстокому вбивстві дівчини у лютому цього року в Новобаварському районі Харкова, зізналися, що позбавили життя ще одну людину. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у відділі комунікації поліції Харківської області.

Повідомляється, що під час проведення слідчих дій зловмисники розповіли, що у листопаді 2013 року на березі річки Уди поблизу залізничної станції "Нова Баварія" вони вбили 46-річного харків’янина.

Вбивство відбулося практично в 50 метрах від місця розправи над дівчиною. Історія виявилася дещо схожою. Того дня вони разом відпочивали на річці та розпивали алкоголь. Між чоловіками виникла сварка, під час якої зловмисники забили знайомого ногами та камінням. Тіло скинули у воду.


Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що 29 лютого цього року 30-річний мешканець Пісочина та 27-річний харків’янин цинічно та жорстоко позбавили життя 25-річну дівчину. Вбили її заради мобільного телефону. Щоб приховати злочин, тіло заховали у колекторній трубі та підпалили.

За кілька днів чоловіків знайшли та затримали. Їм інкримінується опір працівникам правоохоронних органів, розбій і умисне вбивство (ч. 2 ст. 342, ч.4 ст. 187, п. 4, 6, 12, 13 ч. 2 ст. 115 КК України). Зловмисникам загрожує довічне ув’язнення з конфіскацією майна. Наразі вони перебувають під вартою. Досудове розслідування триває.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися