Гуманітарна допомога в Харківській області: що передали в деокуповані громади

На Харківщину передали харчові продукти, одяг, підгузки та дитяче харчування

Обласний гуманітарний штаб продовжує забезпечувати допомогою населення Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

З 6 по 10 березня гуманітарний штаб направив у Дергачівську, Близнюківську, Куп'янську, Савинську, Валківську, Вільхівську, Краснокутську, Балаклійську, Пісочинську громади, а також у лікувальні заклади 10 800 продовольчих наборів.

Також 4,5 тонни харчових продуктів відправили у Піско-Радківський, Ржавецький, Безмятеженський, Богодухівський, Комарівський психоневрологічні інтернати, а також у Богодухівський геріатричний пансіонат та Обласну клінічну психіатричну лікарню № 3. 

Жителям Пісочинської, Нововодолазької, Коломацької громад та Краснокутської та Новопокровської селищних рад доставили 9,9 тонни одягу, підгузків та дитячого харчування. 

Координаційний гуманітарний штаб діє при Харківській ОВА. У Центр можна звернутися з питань евакуації з деокупованих територій, а також надання та отримання гуманітарної допомоги. Для цього потрібно залишити заявку у відповідному розділі на сайті.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що працівники поліції спільно з благодійними фондами доставили гуманітарну допомогу для мешканців Харківської області. Для вихованців Зміївської гімназії № 1 “Сузір'я”, переселенців і родинам, які у період війни опинилися у складних життєвих обставинах, та для інших дитячих закладів району благодійники привезли 800 пар взуття.

“Підтримка та віра один в одного - це наша сила і міць. Все буде Україна!”, - зазначили у поліції Харківської області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися