На Харківщину привезли гуманітарну допомогу: що отримали жителі

Гуманітарну допомогу доставили до міста Зміїв

Працівники поліції спільно з благодійними фондами доставили гуманітарну допомогу для мешканців Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У суботу, 11 березня, помічник начальника з гуманітарних питань ГУНП в Харківській області В’ячеслав Марков разом з керівництвом відділу поліції № 2 Чугуївського РУП та з Благодійними фондами "Церква Нового покоління",  "Ві Стенд Віз Юкрейн", Convoy of Hope доставили допомогу до міста Зміїв.

Для вихованців Зміївської гімназії № 1 “Сузір'я”, переселенців і родинам, які у період війни опинилися у складних життєвих обставинах, та для інших дитячих закладів району благодійники привезли 800 пар взуття.

“Підтримка та віра один в одного - це наша сила і міць. Все буде Україна!”, - зазначили у поліції Харківської області

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Боровій почнуть виплачувати грошову допомогу від Червоного Хреста жителям, які перебували в окупації. З 13 березня 2023 року мешканці Борової, незалежно від віку та статі, які були вимушені жити під окупацією, зможуть отримати фінансову допомогу від Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні у розмірі 1200 грн. Виплати можна отримати у відділеннях “Укрпошти” відповідно до раніше укладених списків. “Гроші можна буде отримати у приміщенні Борівського палацу культури (фойє). Видача фінансової допомоги розпочнеться у понеділок, 13 березня, орієнтовно з 13:00”, - повідомили у Борівській селищній раді. Щоб отримати грошову допомогу, потрібно при собі мати документ, що посвідчує особу (паспорт).




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися