Загорівся підвал: рятувальники Харківщини евакуювали людей з п’ятиповерхівки

Чоловік, що знаходився у підвалі, загинув.

На одній з пожеж, що не пов’язана з веденням військових дій, загинув 53-річний чоловік. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

Подія трапилась о 20:58 у м. Чугуїв, вул. Горишного, 128. На території 5-ти поверхового житлового будинку у підвалі горіли домашні речі та сміття на площі 5 кв.м.

Під час пожежогасіння в осередку пожежі рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка. Через сильне задимлення було ще евакуйовано двох мешканців під’їзду. О 21:30 вогонь локалізували бійці 50-ї ДПРЧ, о 22:15 загоряння ліквідували повністю. За попередніми даними, причиною виникнення загоряння могло стати необережність під час паління.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Азербайджан зацікавлений у відбудові Харкова: людям потрібно повертатися додому

Харківський міський голова Ігор Терехов та Почесний консул Азербайджанської Республіки в місті Харкові Афган Салманов 15 березня під час робочої зустрічі обговорили низку питань. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зокрема, йшлося про можливість повернення до Харкова азербайджанців. Як зауважив Ігор Терехов, міська інфраструктура поступово відновлюється, місто повертається до звичного життя, наскільки це можливо в теперішніх обставинах. Тож люди, звісно, можуть повертатися до власних домівок.

Афган Салманов розповів, що серед  азербайджанських компаній, зокрема, будівельних, є висока зацікавленість щодо  участі у відбудові міста. Ігор Терехов зауважив, що відновлення зруйнованого житла та інших об'єктів зараз є актуальним питанням, тому міська влада готова обговорювати майбутню співпрацю та інвестиційні проєкти.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися