У Харківській області затримали 65 осіб: що сталося

Поліція перевіряє осіб на причетність до ДРГ

Правоохоронці розповіли про ситуацію у Харківській області за минулу добу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Особовий склад ГУНП в Харківській області доставили до територіальних підрозділів для перевірки 65 осіб. Причиною затримання людей стала підозра у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності. 

Також за добу правоохоронці в регіоні перевірили понад 3350 транспортних засобів. Перевірки проводять з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин. Перевіряють автомобілі на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями.

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили 1 факт незаконного обігу наркотиків. У порушника вилучили наркотичні речовини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області правоохоронці проводять профілактичні рейди. У місті Люботин поліцейські виявили неповнолітню, яка розпивала алкогольні напої.

У четвер, 16 березня, працівники сектору ювенальної превенції ХРУП №1 спільно з працівниками СРПП ВП № 2 ХРУП № 1 провели профілактичні заходи. Метою перевірок стало:

- попередження підліткової бездоглядності, 

- недопущення випадків вживання неповнолітніми тютюнових виробів та алкогольних напоїв на території залізничного вокзалу у місті Люботин.

Під час рейду правоохоронці виявили неповнолітню, що розпивала алкогольні напої.  Поліцейські склали адміністративний протокол за  ст. 178 (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися