У Харкові затримали квартирного крадія: що відомо

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років

Слідчі повідомили харків’янину про підозру у скоєнні низки квартирних крадіжок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Правоохоронці затримали зловмисника, який здійснював крадіжки з незачинених квартир у Салтівському районі Харкова. Зловмисник викрав речі на загальну суму близько 22 тис. грн.

У поліції розповіли, що чоловік заходив до під’їздів та виявляв незачинені вхідні двері. Зловмисник “орудував” у будинках без зовнішнього та внутрішнього відеонагляду. Він заходив до помешкань та викрадав речі, які знаходилися у коридорі. Частіше до рук чоловіка потрапляли жіночі сумки, гаманці, банківські картки, мобільні телефони та інші цінні речі. Потерпілі виявляли факт крадіжки лише через декілька годин. Надалі зловмисник намагався зняти гроші з банківських карток. Загальна сума викраденого становить близько 22 тис. грн.

Зловмисником виявився 33-річний житель Харкова, неодноразово судимий за вчинення майнових злочинів. У чоловіка виявили та вилучили речові докази.

За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка), ч. 1 ст. 357 (викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років.

Слідчі встановили причетність чоловіка до скоєння 8 фактів крадіжок. Чоловіку повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід - тримання під вартою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на “Південній залізниці” викрили схему розкрадання майна.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися