У Харкові два тролейбуси тимчасово змінять маршрут руху

Комунальники зноситимуть аварійні гілки дерев

У Харкові по вул. Молочній, на ділянці від вул. Богдана Хмельницького до вул. Броненосця "Потьомкін", заборонять рух транспорту. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури Харківської міської ради.

Зазначається, що обмеження набудуть чинності у понеділок, 27 квітня, з 8:30 до 10:30. За даними комунальників, це пов'язано зі знесенням аварійних гілок дерев, які нависають над контактною мережею тролейбусів.

Об'їзд ділянки буде організовано по прилеглих вулицях.

У цей же день, з 9:00 до 11:00, буде заборонено рух тролейбусів по вул. Броненосця "Потьомкін", від розворотного кола "Ст. м. "Захисників України" до вул. Молочної, вул. Молочної, від вул. Броненосця "Потьомкін" до вул. Богдана Хмельницького, вул. Богдана Хмельницького, пр. Московському, вул. Кооперативнійта пер. Костюринскому, від вул. Богдана Хмельницького до пл. Павловської.

Тролейбуси курсуватимуть так:

№24: розворотне коло "602 м/р" - пр. Ювілейний - пр. Льва Ландау - пр. Московський - вул. Броненосця "Потьомкін" - розворотне коло "Ст. м. "Захисників України";

№46: розворотне коло "Вул. Дванадцятого Квітня" - пр. Московський - вул. Броненосця "Потьомкін" - розворотне коло "Ст. м. "Захисників України".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харкові одну із вулиць перекрили до кінця тижня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися