Смертельні ДТП у Харкові: поліція встановлює обставини аварій

За адресами аварій виїжджали слідчо-оперативні групи

У Харкові слідчі встановлюють обставини аварій, які сталися 24 березня у місті. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. У результаті ДТП двоє людей загинули, одну жінку з травмами доставили до лікарні.

У поліції повідомили, що 24 березня близько 21:00 по вулиці Полтавський шлях у районі будинку № 43 стався наїзд автомобіля Renault Logan на двох пішоходів 75 та 47 років. За кермом авто була 52-річна жінка. Від отриманих тілесних ушкоджень 75-річна жінка померла в лікарні. Іншу потерпілу доставили до лікарні.

Того ж дня по вулиці Гвардійців Широнінців у районі будинку №51 автомобіль Renault Mеgane під керуванням 21-річного водія скоїв наїзд на 53-річного пішохода. В результаті отриманих травм чоловік загинув на місці аварії.

За адресами аварій виїжджали слідчо-оперативні групи.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Всі обставини аварій встановлюються.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що правоохоронці нагадали жителям Харкова та області про конституційне право на мирні зібрання, мітинги, походи та демонстрації. При цьому зауважили, що про проведення заходів завчасно необхідно сповістити органи виконавчої влади чи органи місцевого самоврядування. У поліції Харківської області звернулися до жителів регіону з проханням завчасно інформувати про проведення масових заходів відповідні органи, в тому числі й ГУНП в Харківській області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися