На Харківщині перевіряють окремі родини: що виявили

Інспектори притягнули до адміністративної відповідальності 33-річну мешканку, яка виховує дворічного сина

У Харківській області поліцейські перевіряють родини, які опинилися у складних життєвих обставинах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Правоохоронці протягом двох днів відвідали 6 сімей, перевірили побутові умови, психологічний та фізичний стан дітей, належне виконання батьками своїх обов'язків. 

Правоохоронці в одній з родин виявили факт неналежного виконання батьківських обов'язків. Інспектори притягнули до адміністративної відповідальності місцеву 33-річну мешканку, яка виховує дворічного сина. Останнім часом жінка зловживає спиртним та не приділяє належної уваги дитині. Правоохоронці вже проводили з нею профілактичну роботу, давали термін на виправлення. Однак жінка не змінила спосіб життя та не дбає про дитину. Під час візиту матір знов застали у стані алкогольного сп’яніння. За даним фактом поліцейським складений адміністративний протокол.

Правоохоронці виявили трьох неповнолітніх, які курили цигарки. З дітьми та їх батьками провели профілактичні бесіди. За скоєння дітьми адміністративного правопорушення  притягнули до відповідальності.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Валківській громаді надають послугу соціального супроводу сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах.

Тривалість надання соціальної послуги - не більше, ніж шість місяців з дня прийняття рішення про надання такої послуги. У разі складного випадку тривалість надання соціальної послуги може бути продовжено до одного року. Відділення соціального супроводу надає послуги на безоплатній основі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися