Водіїв Харкова та області попередили про небезпеку

Водіям радять утриматися від поїздок на період негоди

Водіїв Харкова та області попередили про значне погіршення погодних умов. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби автомобільних доріг у Харківській області.

За прогнозами синоптиків, ввечері у Харківську область зайде циклон у вигляді дощу та мокрого снігу. Пориви вітру 7-11 м/с, температура буде коливатись від 0°С до 5°С, можливе утворення ожеледиці.

“Служба автомобільних доріг закликає дотримуватись правил дорожнього руху та дистанції. Багато водіїв вже змінили гуму з зимової на літню, тому просимо не перевищувати швидкісний режим та утриматись від поїздок на період негоди”, - застерегли водіїв у САД.

Єдиний контакт-центр Укравтодору, де можна отримати інформацію про стан проїзду та звернутися по допомогу: +38 067 400 60 80.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові проводять дослідження пасажиропотоку, щоб удосконалити маршрутну мережу та оптимізувати структуру рухомого складу. Директор Департаменту інфраструктури Іван Кузнєцов розповів, що співробітники депо проводять анкетування серед пасажирів, щоб дізнатися: 

- як часто вони користуються трамваями, тролейбусами та автобусами,

- чи мають пільгову категорію.

За словами чиновниками, це допоможе встановити, громадяни якої пільгової категорії найбільше користуються транспортом, скільки їздить внутрішньо переміщених осіб, де потрібно відкрити новий маршрут тощо.

Іван Кузнєцов підкреслив, що мова не йде про повернення оплати за проїзд у пасажирському транспорті. Проїзд залишається безплатним, а анкетування проводиться тільки з метою вдосконалення транспортної системи.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися