Збитки державі на 1,3 мільйона гривень: на Харківщині інженера підозрюють у недбалості

Інженер повинен був стежити за якістю ремонту в медустанові

На Харківщині спеціаліста з технагляду підозрюють у недбалості на 1,3 мільйона гривень. Про це повідомили у відділі комунікації прокуратури у Харківській області.

За даними правоохоронців, під час капітального ремонту в Обласному клінічному шкірно-венерологічному диспансері №1, інженер повинен був контролювати обсяг і якість виконаних робіт, однак не робив цього. Порушивши свої зобов'язання, фахівець підписав контрольні акти, завдавши збитків державі у розмірі 1,3 мільйона гривень.

Інженерові технагляду вручили підозру за статтею 367 ("службова недбалість") КК України. Чоловікові загрожує до п'яти років позбавлення волі. Зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині прокуратура повідомила про підозру керівникові одного із ТОВ, яке виконувало реконструкцію моста через річку Уди. Службовцю інкримінують заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах та службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися