У Харкові нацгвардієць вилікувався від коронавірусу

Чоловік знаходився в Обласній інфекційній лікарні

У Харкові солдат Національної гвардії України вилікувався від COVID-19. Про це повідомив прес-офіцер Східного регіонального управління Нацгвардії Дмитро Образцов.

Відомо, що 20-річного військовослужбовця, у якого раніше виявили коронавірус, виписали з Обласної інфекційної лікарні. Наголошується, що 21 квітня гвардійцю зробили контрольний тест ПЛР, який показав негативний результат.

"Зараз стан військовослужбовця задовільний, температура в межах норми, він знаходиться у військовій частині. Всі необхідні карантинні заходи проводяться у відповідності з протоколом, затвердженим Міністерством охорони здоров'я. Нових випадків захворювання коронавірусом у військовослужбовців частини не виявлено ", - розповів Образцов

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за останню добу в Харківській області одужали після коронавірусу три людини. Загальне число одужавших становить 15. При цьому нових випадків коронавірусу в Харківській області налічується 125. За добу нові випадки виявлено у 7 жителів трьох районів області.



Джерело: comments.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися