До Харкова повернулися «майстри паркування» (ФОТО)

Харків’яни продовжують ігнорувати усі правила паркування та ставлять автівки у найнезвичніших місцях.

"Зірки телеграму" чи "майстри паркування" продовжують вражати місцевих мешканців у Харкові. Водії залишають свої автівки у найрізноманітніших місцях: здається, що авто от-от заїде у під’їзд. Фото припаркованих авто з’явилися у декількох харківських телеграм-каналах.

Нагадаємо, що харків’ян попередили про штрафи. У КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" нагадали водіям, що порушення правил паркування транспорту є підставою притягнення до адміністративної відповідальності та тягне за собою накладення штрафу.

На підприємстві зазначили, що, попри численні попередження, чимало харків'ян, як і раніше, неправильно паркують свої автомобілі біля контейнерів. "Машини ставляться на ніч так, що вранці спецтранспорт не може під'їхати до контейнерів та вивезти побутові відходи. Нагадуємо автовласникам про відповідальність за таке паркування та про подальше грошове стягнення", - зазначили в КВПВ. Так, згідно з Правилами дорожнього руху, стоянка ближче 5 м від контейнерних майданчиків та/або контейнерів для збирання побутових відходів заборонена.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Як харків’янам передавати показники газового лічильника з 1 квітня

Клієнти "Харківміськгазу" переходять на сервіси компанії "Нафтогаз України". З 1 до 5 квітня, а надалі щомісяця, споживачі мають передавати показання через нові сервіси. Начальниця управління зовнішніх комунікацій "Харківміськгазу" Марина Зубова розповіла Українському Радіо Харкова, що означають ці зміни, як тепер передавати показання клієнтам компанії, інформують "Коментарі. Харків".

Харківміськгаз та Нафтогаз: що змінилося

"Харківміськгаз" продовжує надавати послуги з доставки природного газу понад 500 000 побутовим клієнтам і понад 2,5 тисячі юридичних осіб — організаціям, установам тощо, та продовжує забезпечувати безперебійне та безаварійне газопостачання жителям міста Харків.

Рахунок для оплати послуги з доставки природного газу залишається для наших клієнтів незмінним. Клієнти, як і раніше, оплачують за послуги з доставки природного газу до АТ "Харківміськгаз". Особові рахунки також незмінні залишаються у клієнтів АТ "Харківміськгаз". Вони складаються з 10 чисел та починаються із "131".

Усі номери телефонів та інші корисні контакти – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися