У поліції розповіли, що трапилося в одному з районів Харкова

Від вибуху гранати загинув мешканець Донецької області

Правоохоронці з’ясовують обставини події у Салтівському районі Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліцію Харківської області. Внаслідок вибуху гранати загинув чоловік. Інші громадяни не постраждали.

У поліції повідомили, що 4 квітня близько 19:00 надійшло повідомлення про те, що біля річки по вулиці Владислава Зубенка невідомий тримає у руці предмет, ззовні схожий на гранату.

За адресою терміново виїхали працівники патрульної поліції та слідчо-оперативна група. На місці події правоохоронці виявили чоловіка з гранатою, яка за кілька хвилин вибухнула у нього у руці.

Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер. Правоохоронці встановили, що загиблим є 36-річний мешканець Донецької області. Працівники поліції провели огляд місця події та встановлюють усі обставини.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові вдень 1 квітня патрульні розшукали дитину та повернули її рідним. Правоохоронці отримали виклик про зникнення дитини на вулиці Франтішека. Батько хлопчика розповів патрульним, що ненадовго відволікся і втратив сина з поля зору. Чоловік намагався самотужки знайти дитину, однак не зміг, тож негайно зателефонував 102. Правоохоронці виявили хлопчика на вулиці 12 Квітня та доставили його до батька. Для узгодження всіх формальностей батька з сином доставили до районного відділу поліції.

Жителям Харкова та області нагадали, що у випадку зникнення дитини, не варто гаяти час, потрібно одразу телефонувати на номер 102.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися