У поліції звернулися до жителів Харкова та області: подробиці

У випадку зникнення дитини потрібно негайно телефонувати на номер 102

У Харкові вдень 1 квітня патрульні розшукали дитину та повернули її рідним. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліцію Харківської області. 

Правоохоронці отримали виклик про зникнення дитини на вулиці Франтішека. Батько хлопчика розповів патрульним, що ненадовго відволікся і втратив сина з поля зору. Чоловік намагався самотужки знайти дитину, однак не зміг, тож негайно зателефонував 102.

Правоохоронці знайшли хлопчика на вулиці 12 Квітня та доставили його до батька. Для узгодження всіх формальностей батька з сином доставили до районного відділу поліції.

“Ця історія пошуку завершилися позитивно, однак так буває не завжди. Ми нагадуємо дорослим: не залишайте дітей без нагляду, уважно пильнуйте за їхнім дозвіллям. Адже саме ви відповідаєте за їхню безпеку і життя”, - звернулися до містян у поліції.

Жителям Харкова та області нагадали, що у випадку зникнення дитини, не варто гаяти час, потрібно одразу телефонувати на номер 102. “Зволікання в таких ситуаціях може дуже дорого коштувати”, - наголосили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові правоохоронці з’ясовують обставини ДТП у Новобаварському районі. У результаті ДТП постраждав пасажир одного з транспортних засобів – 13-річний підліток. Його доставили до лікарні.

У поліції повідомили, що 1 квітня близько 12:30 по вулиці Дудинській сталося зіткнення автомобілів  Daewoo Lanos та Chevrolet Cruze, які рухалися у попутному напрямку. Від удару один з транспортних засобів в’їхав у паркан приватного домоволодіння, інший – скоїв наїзд на дорожній знак. Поліція попередньо встановила, що водій Daewoo Lanos перебував в стані алкогольного сп’яніння.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися