НАБУ проводить слідчі дії в Харківській ОВА: що відомо (ОНОВЛЕНО)

ХОВА зі свого боку максимально та всебічно співпрацює з НАБУ

Сьогодні Національне антикорупційне бюро України здійснювало слідчі дії в деяких структурних підрозділах Харківської обласної військової адміністрації. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Зокрема, слідчі дії проводять у керівництва Апарату ХОВА та в Департаменті агропромислового розвитку.

“ХОВА зі свого боку максимально та всебічно співпрацює з НАБУ та сприяє у його роботі, надає детективам Агентства усі запитувані документи та необхідну інформацію”, - зазначили військовій адміністрації області. 

Заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська прокоментувала слідчі дії НАБУ. “Сьогодні співробітники Національного антикорупційного бюро України здійснювали слідчі дії в ХОВА, у тому числі й на моєму робочому місці. Максимально сприяємо роботі детективів НАБУ та надаємо всю необхідну інформацію та всебічну підтримку у розслідуванні. Ми не перший місяць співпрацюємо з НАБУ та іншими антикорупційними органами та допомагаємо у їхній роботі”, - зазначила вона. 

Вона повідомила, що не може надати більш детальну інформацію через те, що тривають слідчі дії. “Переконана, що найближчим часом будуть встановлені всі обставини та причини події. Прошу утриматись від маніпуляцій і довіряти тільки офіційній інформації”, - наголосила Віта Ковальська.

Керівник ХОВА Олег Синєгубов зазначив: “Станом на зараз жодних підозр посадовим особам ХОВА вручено не було. Обласна військова адміністрація продовжує працювати в штатному режимі”.

Очільник ХОВА запевнив, що у разі виявлення будь-яких порушень законодавства, будуть негайно ухвалені відповідні кадрові рішення та вжиті інші необхідні заходи.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Коломацьку громаду з робочим візитом відвідав заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов. Чиновник перевірив роботу Пункту Незламності, закладів культури та освіти, а також стан гуртожитків для розміщення ВПО. Також Євген Іванов разом з керівництвом Коломацької селищної ради перевірили стан місцевого ліцею.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися