На Харківщині тривають перевірки: що виявили в одній з громад (ФОТО)

Серед нагальних потреб громади – ремонт очисних споруд та автошляхів обласного і місцевого значення

Коломацьку громаду з робочим візитом відвідав заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов. Чиновник перевірив роботу Пункту Незламності, закладів культури та освіти, а також стан гуртожитків для розміщення ВПО. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Також Євген Іванов разом з керівництвом Коломацької селищної ради перевірили стан місцевого ліцею. У будівлі ще до широкомасштабного вторгнення розпочалися ремонтні роботи. У планах – завершити внутрішній ремонт та утеплення стін.

Представник ХОВА зазначив, що навчальний процес у регіоні триває дистанційно. Однак до відновлення навчання офлайн в регіоні готуються уже зараз, ремонтуючи навчальні заклади, аби освітянам було куди повертатися.

Євген Іванов відвідав місцевий гуртожиток та поспілкувався із внутрішньо переміщеними особами. Серед нагальних потреб громади – ремонт очисних споруд та автошляхів обласного і місцевого значення. 

Євген Іванов зазначив, що питання та потреби цілком зрозумілі. Зараз триває розробка стратегії вирішення, приміром, ремонту або зведення нових очисних споруд. На території населеного пункту є покинуте підприємство, де можна було б створити необхідні системи. Такий проєкт пропонує місцева влада і над цим зараз ведеться робота. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що працівники Ізюмського РУ Головного управління ДСНС України у Харківській області провели протипожежне обстеження будівель культових споруд та прилеглих територій. Рятувальники нагадали настоятелям про обов'язкову обережність при використанні відкритого вогню під час Пасхальних церковних служб.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися