У багатоповерхівці Харкова горіла квартира сміттєзбірника (ФОТО)

Під час ліквідації пожежі виявлено тіло загиблої особи.

5 квітня о 12:35 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу у житловому 9-типоверховому будинку за адресою: м. Харків, вул. Гвардійців Широнинців, 58. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

За викликом відразу виїхало 2 оперативні відділення 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистернах, 1 автодрабина та додатково відділення рятувальників Луганського гарнізону ДСНС.

На момент прибуття вогнеборців пожежа охопила площу біля 12 кв.м. Горіло сміття, яким вщент була забита одна з квартир на 6-му поверсі. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах індивідуального захисту органів дихання та зору. В осередку пожежі рятувальники виявили тіло чоловіка, особа якого наразі встановлюється.

Локалізація вогню відбулась о 14:04, ліквідація о 18:20. На місці події працювали 4 одиниці техніки та 20 рятувальників ДСНС.

Причина виникнення пожежі встановлюється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 6 квітня: велика загроза ракетних ударів

Розпочалася чотириста сьома доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом минулої доби противник завдав 3 ракетних та 29 авіаційних  ударів, здійснив 51 обстріл з реактивних систем залпового вогню.

Високою залишається ймовірність завдання подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Протягом минулої доби було відбито більш як 60 атак противника. В епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут, Авдіївка та Мар’їнка.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін, ознак формувань наступальних угруповань противника не виявлено.

Російська федерація і надалі використовує  повітряний простір та територію республіки білорусь, її військову інфраструктуру.

Протягом доби противник здійснив обстріли населених пунктів Одноробівка, Уди, Червона Зоря, Ветеринарне, Козача Лопань, Липці, Нескучне, Огірцеве, Зибине та Бочкове на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворожих обстрілів зазнали Тополі, Фиголівка, Дворічна, Масютівка, Куп'янськ, Кучерівка, Крохмальне, Берестове Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися