Обстріл Харківщини на 6 квітня: велика загроза ракетних ударів

Близько 18 населених пунктів були під вогнем окупантів.

Розпочалася чотириста сьома доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом минулої доби противник завдав 3 ракетних та 29 авіаційних  ударів, здійснив 51 обстріл з реактивних систем залпового вогню.

Високою залишається ймовірність завдання подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Протягом минулої доби було відбито більш як 60 атак противника. В епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут, Авдіївка та Мар’їнка.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін, ознак формувань наступальних угруповань противника не виявлено.

Російська федерація і надалі використовує  повітряний простір та територію республіки білорусь, її військову інфраструктуру.

Протягом доби противник здійснив обстріли населених пунктів Одноробівка, Уди, Червона Зоря, Ветеринарне, Козача Лопань, Липці, Нескучне, Огірцеве, Зибине та Бочкове на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворожих обстрілів зазнали Тополі, Фиголівка, Дворічна, Масютівка, Куп'янськ, Кучерівка, Крохмальне, Берестове Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У центрі Харкова знесуть три будинки: адреси

Будинки у Харкові постраждали через бойові дії.

У Харкові планують знести три об'єкти, що зазнали пошкоджень внаслідок збройної агресії Російської Федерації. Всі будівлі розташовані у Київському районі міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Рішення було затверджено на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Знести хочуть будівлі:

на вул. Свободи 11/13;

на вул. Мироносицькій, 34;

на вул. Мироносицькій, 32.

Ці будинки були зруйнувані під час російських ракетних ударів по центру Харкова. Через те, що дані будинки розташовані за будівлею обласної адміністрації, то під час ракетної атаки 1 березня 2022 року, вони зазнали значних руйнувань. До того ж в район Будинку рад було ще декілька влучань.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися