Вирубав дуби на півмільйона гривень – що буде мешканцю Харківщини

Зловмисник вирубував дуби за межами свого села. Документів на порубку у нього не було.

Наприкінці січня цього року 41-річний чоловік незаконно вирубував  дерева породи дуб у лісовому насадженні, розташованому за межами села Козіївка Богодухівського району. Жодних дозвільних документів на здійснення порубки він не мав. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Своїми діями зловмисник завдав Краснокутській територіальній громаді Харківської області матеріальну шкоду на суму майже пів мільйона гривень.

Зловмисника викрили працівники групи реагування патрульної поліції та дільничні поліцейські СПД № 2 Богодухівського РВП.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 7 років.

Слідчі СПД № 2 Богодухівського РВП під процесуальним керівництвом Богодухівської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 6 квітня: велика загроза ракетних ударів

Розпочалася чотириста сьома доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом минулої доби противник завдав 3 ракетних та 29 авіаційних  ударів, здійснив 51 обстріл з реактивних систем залпового вогню.

Високою залишається ймовірність завдання подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Протягом минулої доби було відбито більш як 60 атак противника. В епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут, Авдіївка та Мар’їнка.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін, ознак формувань наступальних угруповань противника не виявлено.

Російська федерація і надалі використовує  повітряний простір та територію республіки білорусь, її військову інфраструктуру.

Протягом доби противник здійснив обстріли населених пунктів Одноробівка, Уди, Червона Зоря, Ветеринарне, Козача Лопань, Липці, Нескучне, Огірцеве, Зибине та Бочкове на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворожих обстрілів зазнали Тополі, Фиголівка, Дворічна, Масютівка, Куп'янськ, Кучерівка, Крохмальне, Берестове Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися