На Харківщині прикордонники знайшли в човні 13 тисяч пачок контрабандних сигарет

Надувний човен знайшли на березі Осколу

У Харківській області в надувному човні на березі Оскол прикордонники знайшли 26 коробок обмотаних чорною плівкою. Всередині — сигарети російського виробництва на суму 300 тисяч гривень. Про це повідомили у Східному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Наголошується, що вчора, 25 квітня, прикордонники припинили спробу переміщення через кордон партії сигарет. Їм розповіли про переміщення контрабанди заздалегідь. Під час реалізації сигарет на березі річки Оскол прикордонний наряд виявив гумовий човен завантажений коробками, в яких знаходилося 13 тисяч пачок сигарет з російськими акцизними марками. Товар незаконно переправили через кордон. Човен знаходився недалеко від кордону в районі села Тополі (Дворічанський район).

picture

"У ході подальших розшукових заходів неподалік від місця виявлення товару правоохоронці знайшли автомобіль "Toyota", який, можливо, належить власнику човна з "тютюном". Зараз товар і човен доставили в прикордонний підрозділ і надалі передадуть співробітникам компетентних правоохоронних органів. Попередня сума оцінки тютюнових виробів складає близько 300 тисяч гривень", — розповіли прикордонники.

Зараз правоохоронці шукають власника човна та інших причетних.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в одному зі спальних районів Харкова підірвали банкомат.



Джерело: https://dpsu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися