У Харкові прокуратура взялася за земельні питання

За втручання прокуратури бюджет Харкова поповниться на понад 300 тис. грн.

Господарський суд Харківської області задовольнив позов прокуратури в інтересах держави в особі Харківської міської ради до ТОВ про стягнення безпідставно збережених коштів в розмірі орендної плати в сумі понад 300 тис. грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Встановлено, що товариству з обмеженою відповідальністю на праві приватної власності належить нежитлова будівля, розташована по вул. Академіка Павлова в Харкові. Однак, всупереч вимогам законодавства, земля під цією нерухомістю не оформлена, тобто ТОВ використовує ділянку без правовстановлюючих документів.

Оскільки ТОВ не сплачує орендну плату за користування землею, Харківській міській територіальній громаді завдаються збитки. Це стало підставою для направлення прокуратурою відповідного позову до суду, який задоволено.

Після набрання судовим рішенням чинності Салтівською окружною прокуратурою м. Харкова будуть вжиті заходи щодо його реального виконання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 11 квітня: під вогнем більше 17 населених пунктів

Протягом минулої доби противник завдав 39 авіаційних та 7 ракетних ударів, 4  з яких - із ЗРК С-300 по мирному місту Краматорськ. Здійснив 47 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Російська федерація продовжує нехтувати законами та звичаями війни, тому ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів і надалі залишається високою по всій території України.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Визначені підрозділи територіальних військ збройних сил російської федерації продовжують перебувати на території республіки білорусь.

Ворог і надалі зберігає військову присутність у прикордонних з Україною районах Курської та Бєлгородської областей, продовжує здійснювати інженерне обладнання місцевості.

Протягом минулої доби противник здійснив обстріли населених пунктів також Ветеринарне, Стрілеча, Стариця, Гатище, Вовчанські Хутори, Охрімівка, Мала Вовча та Вільхуватка на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворожих обстрілів зазнали населені пункти Кам’янка, Колодязне, Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна, Вільшана, Кіндрашівка, Кислівка та Берестове Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися