Харків'янина покарають за насильство: подробиці

Онук погрожував бабусі фізичною розправою та вимагав гроші

Слідчі повідомили харків'янину про підозру у скоєнні домашнього насильства. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Чоловік систематично ображав свою бабусю, висловлювався нецензурною лайкою, кричав, погрожував фізичною розправою та вимагав гроші. 69-річна жінка неодноразово зверталася з заявами про насильство до сектору протидії домашньому насильству Харківського РУП № 1. 

Поліцейські склали щодо чоловіка 4 протоколи про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 173 КУпАП. Однак раніше судимий у 2022 за домашнє насильство 28-річний онук не припинив свої протиправні дії та продовжував кривдити свою 69-річну бабусю.

1 квітня слідчі ХРУП №1 відкрили кримінальне провадження за ст. 126-1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України. 10 квітня чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального злочину. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські Харкова виявили два факти невиконання батьками своїх обов'язків під час профілактичного рейду. Правоохоронці у першу чергу перевірили сім’ї, стосовно яких надійшли повідомлення щодо ухилення від виконання батьківських обов’язків. У ході перевірки виявили, що у двох родинах діти проживали в антисанітарних умовах та недоглянуті.  Правоохоронці провели з порушниками профілактичну бесіду, нагадали про відповідальність за невиконання обов'язків щодо виховання дітей, а також наголосили на недопущенні випадків залишення дітей без догляду дорослих. Відносно батьків працівники поліції склали два протоколи.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися