У Харкові перевіряють умови проживання дітей: кого покарають

У двох родинах діти проживали в антисанітарних умовах

Поліцейські Харкова виявили два факти невиконання батьками своїх обов'язків під час профілактичного рейду. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Правоохоронці у першу чергу перевірили сім’ї, стосовно яких надійшли повідомлення щодо ухилення від виконання батьківських обов’язків. У ході перевірки виявили, що у двох родинах діти проживали в антисанітарних умовах та недоглянуті. 

Правоохоронці провели з порушниками профілактичну бесіду, нагадали про відповідальність за невиконання обов'язків щодо виховання дітей, а також наголосили на недопущенні випадків залишення дітей без догляду дорослих.  

Відносно батьків працівники поліції склали два протоколи за ч. 1 ст. 184  (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що рятувальники провели профілактичну роботу з мешканцями вулиць Вятська, Люсинська, Галинська Київського району м. Харкова. Бесіди спрямовані на підвищення обізнаності громадян з питань забезпечення пожежної безпеки у власних оселях. Фахівці Служби порятунку під час бесід із власниками приватних домоволодінь пояснили, що спалювати суху рослинність, сміття та гілки, навіть на власних присадибних ділянках, суворо заборонено. Розповіли, до яких наслідків це може призвести.

Також містянам розповіли, як безпечно обігріти власний будинок, яких вимог необхідно дотримуватися при випіканні Великоднього хліба та яких правил пожежної безпеки дотримуватися під час богослужінь.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися