На станції метро у Харкові виявили небезпечну речовину

Харківські патрульні за минулу добу виявили 9 осіб, що мали з собою, ймовірно, наркотичні речовини

У Харкові на станції метро працівники поліції зупинили для перевірки 40-річного харків’янина. У чоловіка виявили наркотичну речовину “солі”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. У поліції зазначили, що відповідно до цього факту проводяться невідкладні слідчі дії.

Також правоохоронці у ході відпрацювання території міста та області викрили 2 факти незаконного обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини.

А харківські патрульні за минулу добу виявили 9 осіб, що мали з собою, ймовірно, наркотичні речовини.

“Протидія розповсюдженню наркотичних речовин серед населення — один з пріоритетних напрямків роботи патрульних. Під час поверхневих перевірок поліцейські щоденно виявляють у громадян речовини рослинного та синтетичного походження”, - повідомили у патрульній поліції Харківської області.

Також патрульні постійно звертають увагу на місця та підозрілих осіб, про які повідомляють небайдужі громадяни. “Тому, якщо ви стали очевидцем ймовірних правопорушень, телефонуйте на лінію 102”, - звернулися до жителів у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у п'ятницю, 7 квітня, спеціалісти провели рейди на станції КП “Харківський метрополітен”. Рейди  проводили співробітники відділу попередження надзвичайних ситуацій у метрополітені ЦЗД ГУ ДСНС України у Харківській області спільно зі співробітниками Головного управління ДСНС України у Харківській області. Спеціалісти провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з харків’янами, які щодня користуються підземним транспортом.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися