У Харківському метро провели рейди: що відомо (ФОТО)

У метро проводили інформаційно-роз’яснювальну роботу з харків’янами, які щодня користуються підземним транспортом

У п'ятницю, 7 квітня, спеціалісти провели рейди на станції КП “Харківський метрополітен”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

Рейди  проводили співробітники відділу попередження надзвичайних ситуацій у метрополітені ЦЗД ГУ ДСНС України у Харківській області спільно зі співробітниками Головного управління ДСНС України у Харківській області. Спеціалісти провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з харків’янами, які щодня користуються підземним транспортом.

Рятувальники нагадали правила, яких потрібно дотримуватись, щоб зберегти своє життя від вогню, а також правила поведінки при виявлені вибухонебезпечних предметів. По завершенню бесід кожному співрозмовнику фахівці вручали пам'ятки з правилами безпеки життєдіяльності, порядком дій у разі виявлення підозрілих чи вибухонебезпечних предметів, а також номерами виклику служб екстреного реагування.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області проводять заходи з метою перевірки готовності релігійних об'єктів до Великодніх свят. Рятувальники провели протипожежне обстеження будівель культових споруд та прилеглих територій. Вони нагадали настоятелям про обов'язкову обережність при використанні відкритого вогню під час Пасхальних церковних служб.

Особливу увагу спеціалісти звернули на справності та надійності електромереж, а також наявність достатньої кількості справних вогнегасників. Не оминули увагою й утримання евакуаційних виходів, якими у випадку пожежі парафіяни зможуть залишити храм.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися