У Харкові сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Внаслідок ДТП травми отримали дві людини

Поліція з'ясовує обставини смертельної ДТП у Харкові. Причиною аварії стало порушення правил дорожнього руху. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Аварія сталася 12 квітня близько 15:30 по проспекту Героїв Харкова. Попередньо встановлено, що водійка Chery Jaggi при виїзді з другорядної дороги на головну не надала перевагу у русі автомобілю Ford Ranger, який у цей час їхав головною дорогою. 

У результаті ДТП 48-річна водійка Chery отримала несумісні з життям травми та померла у кареті  швидкої допомоги. 

Тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості зазнали 37-річна пасажирка того ж автомобіля, а також 40-річна пасажирка Ford.

Слідчими вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція встановлює обставини та свідків ДТП у Харкові. Аварія трапилася 8 квітня близько 20:55 на перехресті проспекту Ювілейний та вулиці Гвардійців Широнінців. Водій автомобіля, що рухався у напрямку проспекту Льва Ландау, наїхав на 31-річного чоловіка та втік з місця події. Постраждалий загинув від отриманих тілесних ушкоджень. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Поліцейські Харківської області здійснили профілактичні заходи серед дітей. Правоохоронці поспілкувалися з дітьми та їх батьками щодо запобігання випадкам травмування неповнолітніх внаслідок порушення правил дорожнього руху.  Підліткам розповіли, що обов’язково використовувати у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості ліхтарики та світловідбивні елементи (стрічки, наклейки, жилети) або одяг зі світловідбивними елементами.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися