Поліція на Харківщині взялася за дітей: подробиці

Правоохоронці проводять бесіди з дітьми щодо правил дорожнього руху

Поліцейські Харківської області здійснили профілактичні заходи серед дітей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Правоохоронці поспілкувалися з дітьми та їх батьками щодо запобігання випадкам травмування неповнолітніх внаслідок порушення правил дорожнього руху. 

Підліткам розповіли, що обов’язково використовувати у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості ліхтарики та світловідбивні елементи (стрічки, наклейки, жилети) або одяг зі світловідбивними елементами. 

Поліцейські наголосили, що керування транспортними засобами неповнолітнім заборонено та закликали обов’язково дотримуватись правил дорожнього руху та берегти своє життя.

Роз’яснювальні бесіди з неповнолітніми мешканцями міста Нова Водолага провели ювенальні поліцейські ХРУП № 1.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові вдень 1 квітня патрульні розшукали дитину та повернули її рідним. Батько хлопчика розповів патрульним, що ненадовго відволікся і втратив сина з поля зору. Чоловік намагався самотужки знайти дитину, однак не зміг, тож негайно зателефонував 102.

“Ця історія пошуку завершилися позитивно, однак так буває не завжди. Ми нагадуємо дорослим: не залишайте дітей без нагляду, уважно пильнуйте за їхнім дозвіллям. Адже саме ви відповідаєте за їхню безпеку і життя”, - звернулися до містян у поліції. Жителям Харкова та області нагадали, що у випадку зникнення дитини, не варто гаяти час, потрібно одразу телефонувати на номер 102. “Зволікання в таких ситуаціях може дуже дорого коштувати”, - наголосили у поліції.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися