Обкрадав односельців під час окупації: що загрожує зловмиснику

Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину

Слідчі повідомили про підозру жителю Чугуївського району. Чоловік обкрадав місцевих мешканців та допомагав окупаційним військам. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Відомо, що після захоплення Росією села Миколаївка 60-річний чоловік підтримав збройну агресію та запропонував окупантам свою допомогу. Зловмисник поселив окупантів у своєму будинку, забезпечував їх продуктами. З дозволу військових держави–агресора він незаконно проникав до помешкань місцевих жителів, які виїхали на підконтрольну Україні територію, та викрадав особисті речі власників. За свою “відданість” правопорушник мав привілеї перед іншими місцевими мешканцями.

Після деокупації села чоловік приніс з колишніх позицій російських військових до себе додому боєприпаси та екіпірування. 

У поліції нагадали, що у лютому під час обшуку у чоловіка виявили реактивні протитанкові гранати, гранатомет, артилерійський порох, набої, військову форму, бронежилети, каски та інші речі зразка армії РФ. Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські Харківської області здійснили профілактичні заходи серед дітей. Правоохоронці поспілкувалися з дітьми та їх батьками щодо запобігання випадкам травмування неповнолітніх внаслідок порушення правил дорожнього руху.  Підліткам розповіли, що обов’язково використовувати у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості ліхтарики та світловідбивні елементи (стрічки, наклейки, жилети) або одяг зі світловідбивними елементами. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися