На полі в Харківській області сталася трагедія: деталі

Внаслідок детонацій трактор отримав ушкодження, а його водій – поранення

У Харківському районі трактор підірвався на вибухонебезпечному предметі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

Трагедія трапилася 13 квітня у селі Лук'янці Харківського району. Повідомляється, що 28-річний тракторист наїхав на невідомий вибухонебезпечний предмет. Внаслідок детонацій трактор отримав ушкодження, а його водій – поранення. Чоловіка госпіталізували до обласної клінічної лікарні.

У Харківській обласній прокуратурі розповіли, що тракторист наїхав у полі на російську протитанкову міну.

У ДСНС звернулися до жителів Харкова та області з проханням бути уважними та обережними. “Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де велися бої, або які перебували під ворожою окупацією”, - наголосили рятувальники.

У разі виявлення підозрілого предмета потрібно негайно повідомити про це в ДСНС або Нацполіцію за телефонами "101", "102" або "112".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що весняно-польові роботи розпочалися в Лозівському, Красноградському, частинах Куп’янського, Харківського і Чугуївського районів області. Заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов розповів, що першими розпочали польові роботи аграрії Лозівщини. Там вже засіяли 22% від прогнозованих площ, а саме 2,8 тис. га. Загалом аграрії області встигли засіяти 13,7 тис. га.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися