У Харкові пішов з життя професор юридичного університету

Микола Панов брав участь у розробленні проекту Конституції України.

Пішов життя академік Національної академії правових наук України, доктор юридичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, професор кафедри кримінально-правової політики – Микола Іванович Панов. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Микола Іванович помер учора, 12 квітня, на 83 році життя. Прощання з проф. Миколою Івановичем Пановим відбулося сьогодні, поховали професора на кладовищі № 13.

Микола Панов брав участь у розробленні проекту Конституції України, ряду проектів постанов Пленуму Верховного Суду України, проектів законів, зокрема "Про прокуратуру", "Про міліцію", "Про нормативно-правові акти України", перебував у складі робочих груп Кабінету Міністрів України з розроблення проекту Кримінального кодексу України та ін. З 1966 р. по 2007 р. — голова Експертної ради з юридичних наук Міністерства освіти і науки України; член консультативної ради Верховного Суду України та ін.

Микола Іванович – Заслужений діяч науки і техніки України, нагороджений орденом "За заслуги" ІІІ ступеня, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки та Премії імені Ярослава Мудрого, Заслужений професор Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Почесний громадянин Первомайського району Харківської області та м. Первомайський, Почесний громадянин Харківської області, Почесний працівник прокуратури, старший радник юстиції, відзначений численними відомчими та державними грамотами та нагородами.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У квітні харків’яни отримають нові платіжки за газ: деталі

На численні прохання споживачів, ГК "Нафтогаз України" і ТОВ "Газорозподільні мережі України" об'єднали всі паперові квитанції за споживання і розподіл газу в одному файлі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківгаз".

Вже у квітні клієнти ГК "Нафтогаз України", а також Кропивницької філії "ГАЗМЕРЕЖІ", АТ "Дніпрогаз", АТ "Харківгаз", АТ "Харківміськгаз", "АТ Криворіжгаз" і АТ "Донецькоблгаз" отримають березневі рахунки та матимуть можливість переконатися, наскільки це зручно та комфортно. Адже всі реквізити,  індивідуальні QR-коди та дані щодо варіантів передачі показань й оплати зібрано в одному місці.

"До того ж зменшення кількості паперових платіжок суттєво скоротить витрати на друк та доставку квитанцій, що допоможе нам зберегти не одне дерево та бути більш дружніми до довкілля. Зверніть увагу! В особистому кабінеті my.gas.ua електронні квитанції надходитимуть абонентам без зміни", – зазначають у газовій компанії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися